Itt a lehetőség, hogy gyönyörű tortákat készíts személyreszabottan! Süsd meg a szilkon tortaforma segítségével a tésztát és díszítsd fel a tortát sok-sok gyümölccsel, cukorkával.
Tipp: Vajkrémmel mesés dekorációt tudsz készíteni a tortádra!
A tökéletes svájci vajkrém, a legszebb eredmény eléréséhez
1. A tojások fehérjét összekeverjük a porcukorral, és vízgőz (nem forrás közben lévő víz) fölé tesszük. Néha keverjük meg a fehérjés porcukrot. Kb. 15-17 percre van szükség a tökéletes állag eléréséhez.
2. A keveréknek melegnek és opálos színűnek kell lennie.
3. A robotgéppel a legnagyobb fokozaton habosítjuk. Ez 10-15 percet vesz igénybe. Krémesnek, nagyon fehérnek és csúcsosnak kell lennie a habnak.
4. A vajat kockázzuk fel és melegítsük fel, hogy egyforma hőmérsékletű legyen a hab és a vaj. A robotgépet vegyük alacsony fokozatra, és lassan adagolva adjuk hozzá a vajkockákat.
5. Hűtőben 1 hétig tökéletes fogyasztásra, a fagyasztóban 2-3 hónapig!