Most itt a lehetőség, hogy saját ízlésed szerint alkoss gyönyörű tortákat! A szilikon tortaformával könnyedén megsütheted a tésztát, majd díszítsd ízlés szerint gyümölcsökkel, cukorkákkal.
Tipp: Vajkrémmel csodás dekorációt hozhatsz létre tortádra!
A tökéletes svájci vajkrém receptje lenyűgöző eredményekhez
1. Keverd össze a tojásfehérjét a porcukorral, majd helyezd vízgőz fölé (ügyelve, hogy ne forrjon a víz). Időnként keverd meg a keveréket. Körülbelül 15-17 perc szükséges a megfelelő állag eléréséhez.
2. A keverék legyen meleg és opálos színű.
3. Robotgéppel a legmagasabb fokozaton habosítsd, ami 10-15 percet vesz igénybe. A hab legyen krémes, hófehér és csúcsos.
4. Kockázd fel a vajat és melegítsd fel, hogy azonos hőmérsékletű legyen a habbal. A robotgépet alacsony fokozatra állítva lassan adagold hozzá a vajkockákat.
5. Hűtőben 1 hétig, fagyasztóban 2-3 hónapig eltartható!